Не иска да дърпа над 2000 оборота ,2.4 JTD .Днес махнах буксата на дебитомера и полудя ,направо се уплаших ,летеше страшно,3-та ,4-та ,5-та направо цепи мрака...Та въпросът ми е ,защо трябва да се дават толкова пари за нов деботимер ,след като без него върви много яко .И друго ,като сложа нов ,пак ли ще върви яко ?щото в момента за съжаление е зле като е включен.и това със сигурност ли означава ,че проблемът е от него ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Защо върви като луда без дебитомер ?
Collapse
X
-
Re: Защо върви като луда без дебитомер ?
Първоначално публикувано от красиНе иска да дърпа над 2000 оборота ,2.4 JTD .Днес махнах буксата на дебитомера и полудя ,направо се уплаших ,летеше страшно,3-та ,4-та ,5-та направо цепи мрака...Та въпросът ми е ,защо трябва да се дават толкова пари за нов деботимер ,след като без него върви много яко .И друго ,като сложа нов ,пак ли ще върви яко ?щото в момента за съжаление е зле като е включен.и това със сигурност ли означава ,че проблемът е от него ?
Тури си хубав дебитомер и ще разбереш ква мъка е било досега и кво значи яко вървене.
Comment
-
С чисто нов дебитомер, колата ще ти върви с една идея съвсем малко по-малко от сега - с откачения дебитомер.
На кратко - ще върви колкото с откачен дебитомер, но ще харчи значително по-малко. Най-важното - пазиш си турбината от сажди.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Re: Защо върви като луда без дебитомер ?
Първоначално публикувано от красиНе иска да дърпа над 2000 оборота ,2.4 JTD .Днес махнах буксата на дебитомера и полудя ,направо се уплаших ,летеше страшно,3-та ,4-та ,5-та направо цепи мрака...Та въпросът ми е ,защо трябва да се дават толкова пари за нов деботимер ,след като без него върви много яко .И друго ,като сложа нов ,пак ли ще върви яко ?щото в момента за съжаление е зле като е включен.и това със сигурност ли означава ,че проблемът е от него ?156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Това отнася ли се и за бензиновите?
Моята 1.8 ТС особено като е студена въобще не върви до 3000 оборота, даже и патка отзад първите 1 - 2 мин.Давам винаги педала до долу като тръгвам на първа и като вдигне до 2 оборота го връщам.
Мисля че нещо не е както трябва дали е пак от дебитомера или е друго?156 1.8 TS '98
Comment
-
Първоначално публикувано от dyniТова отнася ли се и за бензиновите?
Моята 1.8 ТС особено като е студена въобще не върви до 3000 оборота, даже и патка отзад първите 1 - 2 мин.Давам винаги педала до долу като тръгвам на първа и като вдигне до 2 оборота го връщам.
Мисля че нещо не е както трябва дали е пак от дебитомера или е друго?
А бе дебитомера е сложен неслучайно и ако се пребе се сменя.Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от jimmyfloydявно не си поглеждал в задното огледалои не си забелязал че заради пушека сички карат с голяма дистанция хаха
земи си нов и не се занимавай 1 година
Alfa 156 2.4 JTD
Honda CBR600RR 2008
Comment
-
Първоначално публикувано от vladu Покажи съобщениепри бензина е трагедия. Маанеш ли го хем ще е с 20/100 разход, хем няма да върви като хората, щото ще си нонстоп в сервизен режим.
А бе дебитомера е сложен неслучайно и ако се пребе се сменя.Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщениее незнам колко гори ама много върви!"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеХич не ти трябва и да знаеш....Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex
Comment
Comment